AdSense

23 Ocak 2013 Çarşamba

24 Ocak 2013 Burç Yorumları


KOÇ
İletişime dayalı konularda, satış, reklam, pazarlama alanlarınızdaki işlerinizde sosyal çevre ilişkilerinizi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi harekete geçirecek.
BOĞA
İş hayatınızda önemli parasal bağlantılar devreye girebilir. Girişeceğiniz işlerde, ayrıntıları atlamamaya özen gösterin ve aşırı iyimserlikle ‘Onu da nasıl olsa yaparız’ gibi tutumlardan uzak durun.
İKİZLER
Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, seminerler, kurslar, ticaret ve hukuk alanlarınızda güzel kapılar açılacak. Ayrıntıları gözden kaçırmadan yolunuzda ilerlemeye devam etmelisiniz.
YENGEÇ
Bugün, gizli bir yardım sayesinde, parasal konularda şanslı bir gün olabilir. Dahil olduğunuz gruplar varsa onlar için manevi olarak çalışmaktan ve maddi karşılık görmekten mutlu olacaksınız.
ASLAN
Sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda olumlu etkiler altında olacaksınız. İnsanlar size gıptayla bakabilir. Ortaklı işlerinizde, grupsal çalışmalar veya organizasyonlar gündeme gelebilir.
BAŞAK
İş alanlarınızda görüştüğünüz insanlarla bazı gelecek sözleri devreye girebilir. Bu noktada aşırı iyimserlikle hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Çok açılmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.
TERAZİ
Aşk hayatınızda ortaya çıkacak bir seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Sevdiklerinizle daha çok paylaşım halinde olmak isteyeceksiniz. Kendinizi geliştireceğiniz kurslara katılabilirsiniz.
AKREP
Ortaklaşa para alanlarınızdaki güzel gelişmeler, ev ve aile hayatınızdaki bolluğu ve bereketi artırabilir. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Parasal konularda cesaretiniz artmaya başlıyor.
YAY
Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde iyi bir iletişim ortaya koyabilirsiniz. Ayrıntıları atlamadan harekete geçmeye gayret göstermelisiniz. Aşırı iyimserlikle tutamayacağınız sözler vermeyin.
OĞLAK
İş alanlarınızdaki önemli fırsatlar paraya dönüşmekte ve size kazanç sağlamakta gecikmeyecek. Kendinizi yapacağınız işleriniz konusunda şanslı hissedeceksiniz. Detaylara odaklanın.
KOVA
Bugün, yakın çevrenizle beraber hareket ederek önemli görüşmeleriniz ve konuşmalarınız için harekete geçebilirsiniz. İletişime, yaratıcılığa ve sanata dayalı konularda şanslı olacaksınız.
BALIK
Ev ve aile hayatınızda verdiğiniz sözleri rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Gayrimenkul ve ev alım-satımı konularında şansınız son derece yüksek olacak. Aileniz sizi her konuda destekleyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder