AdSense

24 Ocak 2013 Perşembe

Sırada ki Oyun ''U.F.O.'' Nam-ı Diğer Uzaylılar


Rusya: Uzaylıların Yeryüzünde Olduğunu Açıklayın!

Rusya: Uzaylıların Yeryüzünde Olduğunu Açıklayın!
Rusya Başbakanı Medvedev, Dünya Ekonomi Forumu'nda insanlığın tarihi açısından önemli bir açıklamaya imzasını attı. Medvedev, eğer Amerika bu hafta içerisinde dünya dışı varlıkların yeryüzünde olduğunu söylemezse, kendilerinin söyleyeceğini belirtti.
Her yıl Davos'ta yapılan Ekonomi Forumu'na 50'den fazla dünya lideri katılmakta. Bu seneki forumun 2013 gündeminde ise "Doğa'nın X faktörleri" ve bu gündemin altında "Uzaylı yaşamın keşfedilişi" başlığı bulunmakta, bu başlığın açıklaması ise şöyle;
"Dünyadışı yaşamın keşfedilişi insanların inanç sistemlerinde psikolojik sonuçlar doğurabilir"
7 Aralık 2012'de Medvedev ile Moskova'da yapılan bir röportajda mikrofonunun kapandığını sanan başbakan, bir gazetecinin şu sorusuna şöyle cevap vermişti;
"Rusya'nın nükleer gücünü harekete geçiren çanta başbakanlara teslim edildiğinde dünya dışı yaşamla ilgili bilgiler de veriliyor mu?"
"Nükleer bilgileri içeren çanta ile birlikte hükümetin gizli dosyalarını içeren bir dosya veriliyor. Bu dosya gezegenimizi ziyaret eden dünya dışı varlıklarla ilgili bilgiler içeriyor. Bununla birlikte Rusya topraklarında yaşayan dünyadışı varlıkları kontrol eden çok gizli hükümet birimlerimizin raporları da verilmekte. Konuyla ilgili daha fazla bilgiyi "Siyah Giyen Adamlar" belgeselinden edinebilirsiniz. Şu anda gezegenimizde ne kadar dünya dışı varlık olduğunu söylemem sadece paniğe yol açacaktır."
Medvedev'in bu açıklaması Batı medyasında "Will Smith'in filminden bahsederek şaka yapıyor" olarak lanse edilse bile, Medvedev aslında Rusya'da yapılan ünlü belgesel Siyah Giyen Adamlar'dan bahsediyordu.
Peki Neyi Biliyoruz?
Eski Pentagon danışmanlarından Timothy Good'un dediğine göre eski Amerikan başkanı Dwight Eisenhower dünyadışı varlıklar ile üç adet gizli toplantı yaparak onların dünya üzerinde varlıklarını gizli tutmak üzerine bir anlaşma yapmıştı.
Avrupa Uzay Ajansı ise Mars'ta 1.000 yıllık antik bir nehir bulurken ,İngiliz ve Sri Lankalı bilim insanları düşen bir göktaşında dünya dışı bir alg fosili keşfetti.
Bunların en barizi ise 2009 yılında Vatikan'ın "Dünya dışı yaşam ile ilgili açıklama yapmaya hazırlanıyoruz" açıklaması idi.
Bütün bu gelişmeler ışığında, Medvedev Obama'yı dünya dışı varlıkların açıklanması konusunda bu hafta ikna edebilir mi bilemiyoruz fakat artık Amerika olsun veya olmasın, Rusya bu konuda kesinlikle bir açıklama yapmaya hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder